Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tancat el prostíbul 'Meigas' durant sis mesos

Tancat el prostíbul 'Meigas' durant sis mesos

Els Mossos d’Esquadra han imposat una sanció de 4.000 euros als propietaris
Club Meigas
15/10/2007 12:08

Els Mossos d’Esquadra han efectuat aquest passat dijous el tancament durant un període de sis mesos del club ‘Meigas’, ubicat al quilòmetre 218 de la N-260, dins del terme municipal de Valls de Valira. Els agents del cos policial van procedir al precintat del recinte arran de la tramitació de tres denúncies administratives, que sumen un import de 4.000 euros.

La policia catalana va detectar en una inspecció que els propietaris del local no disposaven de la llicència municipal pertinent per a desenvolupar la tasca de prostíbul. La sanció per l’incompliment d’aquest requisit ascendeix a 2.500 euros. D’altra banda, el pub no disposava d’un vigilant de seguretat, tal i com estableix la normativa, que contempla una multa de 900 euros per aquest motiu. Per últim, la intervenció policial va imposar una altra sanció de 600 euros perquè les portes d’accés al local no respecten les condicions de seguretat dels establiments públics.

La vintena de les prostitutes que treballaven al local encara s’allotgen a l’immoble, tot i que se’ls ha prohibit el pas al club.