Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tania Pérez i Georgina Bahi seguiran al Cadí La Seu la temporada 2016-2017

Tania Pérez i Georgina Bahi seguiran al Cadí La Seu la temporada 2016-2017

Les dues jugadores se sumen a la renovació d'Andrea Vilaró, Marta Montoliu i Carla Escuert. El club està pendent ara de la decisió de Belén Arrojo
29/04/2016 19:55

La comissió esportiva de l'AE Sedis Bàsquet ha confirmat que s’ha tancat l’acord de renovació de les jugadores Tania Perez i Georgina Bahi per a la temporada 2016-2017. Amb aquestes fitxes s’aconsegueix mantenir una part important del bloc de l’equip que tan bons resultats ha obtingut les darreres temporades, mantenint la filosofia i idea del projecte del Cadí La Seu.

Tania Perez, de 25 anys, continuarà essent la capitana i ja serà la 6a temporada que militarà al conjunt urgellenc, on la campanya 2015-2016 ha aportat 8 punt per partit i un 8 de valoració, essent una peça clau per a l'entrenador Joan Carles Pié.

Per la seva banda, Georgina Bahi, de 28 anys, sumarà la 4a temporada al Cadí La Seu i seguirà guiant el joc urgellenc amb la seva intel·ligència a la pista, consolidant-se com una jugadora clau en la qualitat esportiva, amb 8,6 punts per partit i un 6,4 de valoració, a la qual s'ha de sumar la feina "que no es veu" però que tant ajuda la resta de jugadores.

Cinc renovacions assegurades

La plantilla del Cadí La Seu ja té confirmades per a la temporada 2016-2017 les jugadores Tania Perez, Georgina Bahi, Andrea Vilaró, Marta Montoliu i Carla Escuert, que continua el seu procés de recuperació per arribar al principi de la temporada 2016/2017 amb l’alta mèdica. A hores d'ara s'està pendent de la resposta de Belén Arrojo, confirmació que tancaria el llistat de renovacions.

La comissió esportiva del Sedis Bàsquet busca ara les jugadores adients per completar el joc interior de l’equip, tot substituint Laura Gil i Tamara Abalde, que deixen l'equip. Així mateix, el club està duent a terme la recerca d'una base que assumeixi la posició de direcció de joc.

 

 

  • Tania Pérez (Foto: Sedis Bàsquet)
  • Georgina Bahi (Foto: Sedis Bàsquet)