Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tasques de retirada de la neu a la Seu d'Urgell

Tasques de retirada de la neu a la Seu d'Urgell

Des de primera hora del matí prop d’una trentena de treballadors municipals netegen voreres i carrers amb l'objectiu facilitar la mobilitat urbana. L'Ajuntament ha informat que el pes de la neu ha malmès un cable de telefonia mòbil al barri de Sant Antoni
05/02/2018 16:25

Des de primera hora del matí prop d’una trentena de treballadors del servei de neteja, de parcs i jardins i de la brigades d’obres de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell estan traient neu de voreres i carrers amb l’objectiu de facilitar la mobilitat urbana, tant a peu com viària, dels urgellencs i urgellenques.

Els treballadors municipals fan servir dues màquines: una de manual per a la neteja de les voreres i un vehicle pala-llevaneu que condiciona el ferm dels principals carrers i avingudes de la ciutat per garantir que tothom pugui desplaçar-se amb seguretat. Les tasques de retirada de neu se centren de forma especial en l’accés als principals edificis públics, com els centres de salut o les escoles, entre d’altres.

Des del Consistori urgellenc s'ha demanat la col·laboració dels veïns i veïns perquè netegin les seves voreres i els accessos als seus habitatges "amb l'objectiu que la ciutat pugui ser practicable malgrat la neu caiguda en les darreres hores".

Previsió de noves nevades

Tenint en compte que s'esperen noves nevades, els serveis tècnics municipals seguidran l’evolució meteorològica per actuar de forma pertinent en cada moment. L'Ajuntament de la Seu recomana que es limitin els desplaçaments. Per incidències remarcables es pot trucar al telèfon 973 35 04 26.

Cable de telefonia malmès

En aquest sentit, fonts municipals han informat aquesta tarda de dilluns que el pes de la neu ha malmès un cable de telefonia al barri de Sant Antoni i s'ha avisat la companyia perquè l'arrangi. La reparació podria fer-se demà. De moment, s'ha tallat el trànsit en el tram del carrer afectat. No consta cap avaria en el servei de telèfon per aquesta incidència.

Galeria d'imatges 1

Galeria d'imatges 2

  • Tasques de retirada de la neu a la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
  • Cable malmès al barri de Sant Antoni (Foto: Ajuntament de la Seu)