Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tast comentat de formatges Serrat Gros amb Mercè Lagrava

Tast comentat de formatges Serrat Gros amb Mercè Lagrava

L'artesana d'Ossera explicarà la història i les varietats de la premiada marca La sessió és aquest dijous a les 8 del vespre a l'Espai Ermengol
Mercè Lagrava (Serrat Gros)
24/07/2013 16:17

Aquest dijous, a les vuit del vespre, tindrà lloc una nova sessió del cicle Parlem de Formatge que organitza l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell, i que aquesta vegada protagonitzaran els formatges de Serrat Gros, formatgeria artesana d'Ossera.

La sessió, que anirà a càrrec de la seva artesana, Mercè Lagrava, s'iniciarà amb l'explicació de la història d'aquesta formatgeria de l'Alt Urgell al poble d'Ossera; així com els artesans que hi viuen, el ramat i la mateixa elaboració dels formatges. Serrat Gros ha estat guanyador dels World Chesse Awards com a millor formatge de cabra del món, entre d'altres reconeixements.

Els assistents en aquesta sessió podran degustar també els cinc tipus de formatges del Serrat Gros. A més, l'equip de cuina del restaurant Ca l'Amador de Josa de Cadí acompanyaran a la Mercè Lagrava per oferir als assistents alguna petita sorpresa. 

Per assistir cal treure un tiquet de 8 euros al mateix Espai Ermengol de manera anticipada, o el mateix dia de la sessió per 10 euros.

La següent sessió de tast comentat de formatges artesans tindrà lloc el 22 d'agost la sessió anirà a càrrec de la formatgeria Castell-Llebre amb formatge d'ovella.