Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Taurus, guardonada amb el Premi a la Innovació Tecnològica a Madrid Fusión

Taurus, guardonada amb el Premi a la Innovació Tecnològica a Madrid Fusión

El congrés d'alta cuina reconeix el nou processador de gelats Rowzer de la firma d'Oliana Al certamen hi intervenen cuiners com Ferran Adrià, Sergi Arola, Joan Roca i Juan Mari Arzak
Ramon Térmens
27/01/2011 17:37

Taurus és notícia per partida doble aquesta setmana. Després d'anunciar-se l'adquisició de la marca francesa White&Brown, aquest dijous s'ha conegut la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica a la novena Cimera Internacional Gastronòmica de Madrid.

El guardó ha estat concedit per la tasca de desenvolupament del Rowzer, el processador profesional que emulsiona aliments i textures gelades. El Director de Madrid Fusión, José Carlos Capel, ha lliurat el premi al president de Taurus, Ramón Térmens.

Els nous productes de cuina de la firma d'Oliana volen "incorporar un valor afegit a la tasca dels xefs", afirmen. Per a la comercialització del Rowzer, s'ha establert un acord de col.laboració amb l'empresa ICC-Internacional Cooking Concepts, un gran referent en la comercialització de productes per alta gastronomia.

El Rowzer "converteix textures gelades en una exquisida mousse, suau i consistent, a la temperatura ideal per ser consumida". La base és d'alumini i té un eix fàcil de netejar, que permet canviar el filtre sense desmuntar-lo.

El congrés Madrid Fusión té com a eix de debat la cooperació entre tecnologia i cuina. Entre els noms propis que hi intervenen hi ha Ferran Adrià, Sergi Arola, Andoni Luis Adúriz, Joan Roca, Juan Mari Arzak i Elena Arzak.