Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'Temps de jugar', jornada lúdica de Nadal adreçada a famílies, joves i infants

'Temps de jugar', jornada lúdica de Nadal adreçada a famílies, joves i infants

La proposta, emmarcada en El Món Màgic de les Muntanyes, tindrà lloc el dissabte 28 de desembre, d’11 a 19 hores, a la pista polivalent de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell. El programa inclou diferents tipus de jocs i tallers
Jornada 'Temps de jugar'
23/12/2019 14:28

La programació nadalenca d'El Món Màgic de les Muntanyes presenta enguany com a novetat la celebració de la jornada Temps de jugar, que tindrà lloc dissabte vinent, 28 de desembre, d’onze del matí a set de la tarda, a la pista polivalent situada a la zona esportiva municipal.

La proposta serà gratuïta i la dinamitzarà Ramon Alsina. El programa s’adreça a un públic ampli i divers, tant a famílies com a joves i infants. L’objectiu és que tothom pugui gaudir jugant, tot descobrint els diferents tipus de propostes lúdiques que existeixen més enllà de les pantalles.

A la sala polivalent s'habilitarà l'espai 'La Seu del Videojoc', amb tornejos de FIFA, Clash Royale i Fortnite, oberts a totes les edats. Així mateix, també hi haurà jocs de taula, jocs tradicionals (escacs, botifarra, brisca, parxís) i jocs de fusta. Una altra opció seran els tallers de cuina i altres propostes i dinàmiques sota el títol ‘Sabem jugar?’, a càrrec del psicòleg urgellenc Miquel Alet.

Càpsula publicitària de sensibilització

Durant la jornada tindrà lloc també la presentació d’una càpsula publicitària, confeccionada conjuntament per la Gent Gran i els alumnes del Pla de Transició al Treball, que tracta sobre els perills de les xarxes socials i les pantalles.