Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Teresa Cabanes, nova presidenta de Mans Unides a la Diòcesi d'Urgell

Teresa Cabanes, nova presidenta de Mans Unides a la Diòcesi d'Urgell

L'entitat va celebrar dissabte la seva sessió anual, presidida pel bisbe Joan -Enric Vives
Assemblea de Mans Unides
03/12/2007 13:53

L’assemblea diocesana anual ordinària de Mans Unides ha nomenat Teresa Cabanes nova presidenta de l’entitat, en substitució de Pilar Morales. L'entitat va fer un reconeixement a Morales per la tasca feta durant el temps que ha estat al capdavant de l’organització humanitària catòlica.

Teresa Cabanes, que fins ara ocupava el càrrec de secretària de l’entitat, tindrà com a presidenta la col•laboració d’un equip format per persones provinents de diferents zones del Bisbat.

L’assemblea diocesana de Mans Unides es va celebrar dissabte a la Casa del Bisbat, a la Seu d’Urgell, sota la presidència del Bisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i hi van assistir representants de les diferents contrades de la diòcesi. Entre d’altres qüestions, es va fer un repàs de les accions realitzades en l’anterior campanya i es van fer diferents aportacions de cara al desenvolupament del nou curs i campanya. També es va aprovar el tancament del balanç del passat exercici.

Durant el darrers anys, Mans Unides de la Diòcesi d’Urgell ha dut a terme de manera força satisfactòria els tres projectes solidaris endegats al Senegal, per al qual ha comptat amb el suport econòmic de les quotes dels socis i de donatius particulars. Tots tres projectes estan relacionats estretament amb la formació de les dones i dels infants a l’àmbit rural del Senegal, i, més concretament, a les poblacions de Lalane-Diassap, Rufisque i Tattaguine.