Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Teresa Colom presenta un espectacle de poesia a la Pedrera de Barcelona

Teresa Colom presenta un espectacle de poesia a la Pedrera de Barcelona

La poetessa de la Seu proposa '32 vidres', on es converteix en actriu La 'performance', produïda per Zitzània, vol difondre i 'normalitzar' el gènere poètic
Teresa Colom
29/01/2010 18:32

La poetessa Teresa Colom, nascuda a la Seu d'Urgell, ofereix aquest divendres a Barcelona, a les vuit del vespre, a l'Auditori de la Pedrera de Caixa Catalunya (passeig de Gràcia, 92) la 'performance' poètico-teatral "32 vidres", bastida a partir dels seus tres últims llibres: La temperatura d'uns llavis, Elegies del final conegut i, sobretot, On tot és vidre.

A "32 vidres", un per cada poema triat, l'espectador s'endinsa en el món poètic de Colom, que fa sortir a la llum "cada un dels aspectes més íntims de la seva visió del món com a creadora". A més de la difusió de la poetessa, la proposta pretén "fer fugir la por i el respecte per part de l'espectador de teatre  lector corrent cap al gènere literari de la poesia" i "normalitzar la cartellera amb oferta en viu i en directe".

L'espectacle, produït per Zitzània i dirigit per Pere Planella, vol "connectar amb el públic i tenir-lo enganxat a la cadira sense avorrir-lo gens". Alhora, es planteja per "impactar l'espectador a partir de la creació d'un espai dedicat a la quietud, a la  bellesa i a la reflexió, que contrasti amb el soroll i la velocitat de la vida quotidiana".

"32 vidres" formarà també part de l'Escena Nacional andorrana, que tindrà lloc al teatre les Fontetes de la Massana la tardor que ve.