Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Teresa Llorens, la primera presidenta de la història del Club Gel Puigcerdà i de l'hoquei gel espanyol

Teresa Llorens, la primera presidenta de la història del Club Gel Puigcerdà i de l'hoquei gel espanyol

07/06/2010 17:23

El Club Gel Puigcerdà serà el primer club de la Lliga Espanyola d'hoquei gel presidit per una dona. Teresa Llorens ha estat nomenada aquest diumenge com a cap de l'entitat, liderant una nova Junta Directiva. La candidatura de Llorens va ser l’única que es va presentar.

La nova direcció del CGP es posa com a principal objectiu fer front a la crisi econòmica i reduir el dèficit. Pel que fa al terreny esportiu, es pretén renovar l’organització de les categories de base del CGP i treballar per poder incrementar els jugadors de la cantera. Pel que fa al primer equip, el plantejament és continuista, tot i que es planteja reduir la despesa al màxim, "sense que això afecti a la competitivitat del primer equip".

La nova Junta Directiva tindrà dues vicepresidències: una d'econòmica, que estarà encapçalada per Sandro Lucarini; i una vicepresidència esportiva, de la qual Gabi Masó en serà el responsable. Pel que fa a la resta de càrrecs, la Junta s’organitza de la següent manera: Eva Ros com a tresorera; Josep, secretari; Josep Soler, secretari tècnic; Eduard i Adrià Palomares, comunicació, premsa i protocol; com a delegat Sènior, Josep Maria Roquer; delegat de material, Xavier Carnicero; coordinadora Categories de Base, Bebette Moner; i delegat de pista, Salvador Fages.

El nou equip directiu vol continuar amb el tècnic Peter Oppitz, i per això mantindrà en els pròxims dies negociacions per revisar el seu contracte i redefinir les seves tasques dins del Club. En el decurs d’aquest estiu s’acabarà de configurar el primer equip i es concretarà quines seran les reformes en l’organigrama de les categories de base.

En la primera reunió de la Junta, s'ha mostrat la voluntat de crear "un bon ambient de treball i d’entesa en el club". Un dels reptes serà el d’incrementar el número de socis i aficionats del CGP i reforçar els vincles del club amb les institucions públiques i les empreses que operen a la Cerdanya.