Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Territori adjudica el projecte de remodelació de l'estació d'autobusos de la Seu

Territori adjudica el projecte de remodelació de l'estació d'autobusos de la Seu

El Govern reformarà la marquesina, reforçarà el paviment i adequarà les instal·lacions interiors i el drenatge. L'obra s'engloba en la millora de parades de vuit municipis, amb una inversió de 2,5 milions d'euros
Estació d'autobusos de la Seu
05/01/2017 17:30

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha adjudicat la redacció dels projectes constructius per a la millora de vuit estacions i diverses parades d’autobús a tot Catalunya. Entre aquestes hi ha la de la Seu d'Urgell, que es remodelarà de manera integral. Entre els vuit municipis implicats es farà una inversió de 2,5 milions d'euros.

A la Seu, el projecte preveu accions com ara la reforma de la marquesina, el reforç del paviment i l'adequació de les instal·lacions interiors. A més a més, es revisaran i rehabilitaran els sistemes de drenatge de la infraestructura. Les altres dues estacions on es farà una reforma integral són les de Sabadell i Tortosa, on es preveu l’arranjament del paviment i dels sistemes de drenatge.

El Departament de Territori també preveu el condicionament de les estacions de Llançà (Alt Empordà), on s’arranjarà l’entorn de l’estació del tren per permetre l’accés i la parada de les línies de transport, i a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), on s’arranjaran diverses parades de bus situades a banda i banda de la carretera N-340. També es duran a terme treballs en quatre estacions més. A Olot es realitzaran diverses actuacions per a la millora de les instal·lacions. A Torroella de Montgrí (Baix Empordà) s’instal·larà, a petició de l’Ajuntament, una marquesina refugi addicional. A Amposta es faran canvis als sistemes de comunicació de l’estació, i a Blanes (Selva) es milloraran els tancaments i el mobiliari.

La licitació de les obres corresponents a cadascun dels projectes es podrà impulsar separadament i de manera progressiva.