Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Territori i Sostenibilitat licita les obres d'una rotonda a la C-14 a Oliana

Territori i Sostenibilitat licita les obres d'una rotonda a la C-14 a Oliana

Els treballs compten amb una inversió de 608.000 euros i començaran l’hivern vinent. L'actuació permetrà millorar la seguretat del trànsit i l'accés al polígon industrial els Figolers
Plànol de la ubicació de la nova rotonda a Oliana
03/08/2017 12:45

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres per a construir una rotonda a la C-14 a Oliana (Alt Urgell), per un import de 608.000 euros.

Aquesta actuació permetrà millorar la seguretat i la canalització del trànsit en aquest punt de la xarxa. Els treballs començaran l’hivern vinent, amb un termini d’execució de set mesos. Les obres que s’impulsen consisteixen en la formació d’una rotonda al nord del nucli urbà d’Oliana, a la sortida cap a Coll de Nargó. Aquesta rotonda permetrà millorar l'accés al polígon industrial els Figolers, situat al marge esquerra de la carretera, i també a les zones de la Valldan i la Colònia, situades al marge dret de la carretera.

La rotonda tindrà 40 metres de diàmetre exterior, la calçada estarà formada per dos carrils de 4 metres, un voral exterior d’1 metre i un voral exterior de 0,5 metres, amb una gorguera trepitjable de 2 metres.