Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / 'Top-ten' de Laura Orgué a l'última prova del Tour de Ski

'Top-ten' de Laura Orgué a l'última prova del Tour de Ski

La fondista del CEFUC fa un 8è lloc a la cursa de 9 km persecució a Val di Fiemme L'esportista alturgellenca completa la sèrie de proves en el 28è lloc de la general
Laura Orgué - Nòrdic 2015
12/01/2015 17:46

Laura Orgué ha aconseguit finalitzar les set etapes del Tour de Ski en la 28a posició de la classificació general. Al llarg de les proves, Orgué ha mostrat una evolució que va culminar aquest diumenge amb un top-ten: 8a classificada en la cursa de 9 km persecució disputada a Val di Fiemme, a les Dolomites.

El Tour de nòrdic s'ha celebrat al llarg de deu dies setmana a les estacions d'Oberstdorf (Alemanya), Val Müstair (Suïssa) i Toblach i Val di Fiemme, a Itàlia. Aquesta setmana, Laura Orgué va ser 47a als 3 km Pròleg, 52a als 10 km persecució, 59a a la prova d'esprint, 47a a la cursa de de 5 km, 38a als 15 km persecució i 32a a la de 10 km estil lliure. Una evolució que va completar amb aquest 8è lloc a l'última cursa, que li permetia finalitzar entre les trenta millors.

Marit Bjoergen, Therese Johaug i Heidi Weng han estat les guanyadores d'aquesta edició del Tour de Ski, tot confirmant així el domini aclaparador de Noruega a la Copa del Món d'enguany.