Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Torna el concurs d'embelliment 'Canonges amb tu floreix'

Torna el concurs d'embelliment 'Canonges amb tu floreix'

Els veïns i comerciants de l'històric carrer s'hi poden inscriure des d'aquest dimarts. La valoració de balcons, façanes i aparadors començarà el 31 de maig i els premis es lliuraran per la festa major del casc antic
'Canonges amb tu floreix'
14/05/2018 17:54

Els veïns i comerciants del carrer dels Canonges de la Seu d'Urgell tornen a posar en marxa el concurs d'embelliment urbà 'Canonges amb tu floreix'. Les inscripcions per a aquesta tercera edició s'obren aquest dilluns.

Enguany els impulsors han volgut fer especial menció "a la importància i repercussió positiva que té" aquesta idea per al carrer, perquè "des de la seva primera edició hem pogut comprovar que de mica en mica ens hem anat transformant", per la qual cosa han agraït la tasca de tothom qui hi participa "per la voluntat de fer de Canonges un carrer més amable i bonic".

El concurs començarà oficialment el dia 31 de maig i es perllongarà fins al sopar de la festa major del carrer. Les categories premiades són tres: millor balcó o finestra florits, millor façana florida i millor comerç florit. Hi poden participar tots els propietaris o llogaters d'habitatges i comerços no només del carrer dels Canonges sinó dels del seu entorn: Santa Maria, Sant Just, la Sort, l'Escorxador i la Font. Per inscriure's cal ser major d'edat i disposar d'un balcó, finestra o aparador visibles des de la via pública i que reuneixi les condicions necessàries per ser decorat sense que això suposi un perill per a la integritat ni del balcó ni dels vianants.

Col·laboració de les floristeries

Els concursants rebran en el mateix moment de la inscripció les bases del concurs, el cartell de concursant per penjar a un lloc visible i una targeta que indicarà que hi participen i que podran mostrar a les floristeries col·laboradores (Flors La Serra, Floristeria Balbina i Flors Rosamont) per gaudir dels descomptes que aquests establiments ofereixen per a l'ocasió. Els inscrits també podran gaudir d'assessorament de les tres botigues especialitzades, les quals alhora formaran part del jurat del concurs.

La inscripció és gratuïta. Les flors i plantes han de ser naturals i els testos i les jardineres han de ser ancorades a l'interior dels balcons, tal com indica l'ordenança municipal.