Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Torna la normalitat als carrers de la Seu

Torna la normalitat als carrers de la Seu

El consistori urgellenc ha aplicat mesures d’emergència per evitar els problemes causats pel gel
04/01/2008 17:50

Avui ja han tornat la normalitat als carrers de la Seu d’Urgell. Les brigades municipals han aplicat mesures d’emergència, seguint el protocol d’actuació en casos de temporal, per evitar problemes de trànsit i accidents dins de la població.

Aquest matí s’han dut a terme tasques de neteja i de prevenció, tirant sal en alguna de les zones més conflictives de la ciutat. El regidor de la Via Pública, Miquel Colom, ha comentat que l’actuació principal s’ha centrat en solucionar els problemes causats pel gel a les voreres. La intervenció més ràpida s’ha hagut de fer al camí de Castellciutat, al camí de la Bastida, i també al barri de Santa Magdalena i al carrer Setúria. Aquest any també s’ha provat una nova sal de desglaç, amb escames, que no malmet els paviments, en la zona d’entrada al Sant Hospital de la Seu d’Urgell.

El protocol de coordinació entre les brigades municipals i els cossos de seguretat està activat des de fa quinze dies, i estableix tot el funcionament dels dispositiu d’emergència i les tasques de cadascun dels treballadors municipals per garantir que després d’un temporal la ciutat retorni ràpidament a la normalitat.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell també disposa des d’aquest any d’una màquina nova per netejar de neu les voreres. L’aparell servirà en cas que caiguin gruixos d’entre 5 o 10 centímetres. Aquesta màquina es pot reutilitzar altres èpoques de l’any per a tasques de jardinera.