Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tot a punt per a la Grifone Challenge-Escanyabocs'08

Tot a punt per a la Grifone Challenge-Escanyabocs'08

L'esdeveniment multiesport a muntanya se celebrarà els dies 24 i 25 de maig Hi col.laboren el CCTupedala, la UEU, el CEFUC, el CE Xinoxano Orientació i el CEC
Escanyabocs 2008 - Clubs
16/05/2008 21:04

Aquest divendres ha tingut lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell la presentació per part dels clubs esportius urgellencs de les diferents proves de la Grifone Challenge-Escanyabocs’08 , esdeveniment multiesport a muntanya que se celebrarà a la nostra ciutat el cap de setmana del 24 i 25 de maig. Les disciplines que abasta aquesta prova són el trail running, l’orientació, el triraid, la marxa nòrdica i la BTT.

En la presentació del programa de la Grifone Challenge-Escanyabocs’08 hi han participat Josep Roc, del C.C.Tupedala, que organitza la pedalada; Xavi Escribà, de la Unió Excursionista Urgellenca, que organitza la vertical Quiri; Miquel Rispa, del C.E.F.U.C., que organitza les sortides de marxa nòrdica; Lluïsa Silla, del C.E. Xinoxano Orientació, que organitza la cursa d’orientació; i Emma Roca, del Centre Excursionista de Catalunya, que organitza el triraid.

També hi ha intervingut el representant de l’empresa Grifone, Ricard Parés, que ha assenyalat que l’objectiu és que “aquesta prova es converteixi en un referent en el calendari de les proves de muntanya a nivell estatal”. Per la seva part, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de La Seu, Lluís Biosca, ha destacat que “sense la implicació de Grifone i els diversos clubs esportius de la ciutat no hauria estat possible l’organització d’aquest esdeveniment multiesport a muntanya”.

En aquest sentit, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell promou el Grifone Challenge/Escanyabocs’08 "per buscar el vincle amb el territori i les persones que, dia a dia, fan d’aquestes activitats esportives una filosofia de vida". Grifone Challenge/Escanyabocs’08 és un esdeveniment esportiu vinculat al món de la muntanya que neix amb la voluntat de potenciar la nostra ciutat i la comarca de l’Alt Urgell com a referent d’aquestes manifestacions esportives i de lleure.

Aquesta competició, a més a més de tenir el suport fonamental de Grifone, com a patrocinador principal, compta amb l’organització tècnica dels clubs esportius de La Seu, amb més de 100 persones vinculades a la preparació i seguiment de les diferents proves. L’empresa Grifone, fortament arrelada a la Seu d’Urgell des del seus orígens, s’implica en aquest projecte per tal d’ajudar-lo a assolir aquesta dimensió global, la projecció i la difusió que l’esdeveniment necessita per a créixer.

La singularitat del Grifone Challenge/Escanyabocs’08 passa per oferir a tots els participants proves esportives amb característiques úniques i distintives, circuits sorprenents des del punt de vista tècnic, paisatgístic i naturalista, modalitats atractives i la possibilitat que, en un sol cap de setmana, es puguin provar i gaudir més d’una d’aquestes activitats.