Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova edició de la Nit de l'Empresariat de l'Alt Urgell

Nova edició de la Nit de l'Empresariat de l'Alt Urgell

La publicitat i el màrqueting seran el tema de la conferència central del sopar, organitzat per l'AEAU. L'acte anirà a càrrec de Jordi Urbea, director general de l'agència Ogilvy a Barcelona
Jordi Urbea serà a la Nit de l'Empresariat de l'Alt Urgell
17/11/2017 09:05

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell organitza aquest divendres, 17 de novembre, a l'Hotel El Castell de Ciutat, la Nit de l'Empresariat, el sopar anual que serveix per reunir el teixit productiu, associatiu i institucional de la comarca, amb la presència també de representants de comarques veïnes. L'objectiu de la iniciativa, segons ha indicat l'AEAU, és "fomentar la comunicació i ajudar a crear una xarxa de contactes que aportin beneficis i puguin ajudar a dinamitzar l’economia de proximitat". Per això, també s'hi convida entitats locals i està oberta al públic en general.

En aquesta desena edició s’ha volgut apostar per donar importància a la innovació i les noves tecnologies, des del punt de vista del màrqueting i la publicitat. Per això, la conferència del sopar serà a càrrec d'un expert com Jordi Urbea i Castells, director general a Barcelona d'Ogilvy, l'agència internacional del holding de comunicació WPP i premiada com a network mundial de l’any de forma consecutiva entre els anys 2012 i 2016. Ogilvy és considerada una de les agències més creatives del món i sol ser guardonada al prestigiós festival de publicitat de Canes.

Jordi Urbea és un dels professionals pioners en internet a Catalunya i treballa en aquest sector des dels seus inicis. També és coordinador del Màster de Marketing Directe i Interactiu de la Universitat Pompeu Fabra i membre del grup Digital Leaders d’Ogilvy EAME. El 2015 va crear la nova unitat de negoci Ogilvy Upcelerator, una acceleradora per a ajudar a créixer les start-ups i que és pionera dins del grup Ogilvy a nivell mundial. A més, és autor de diferents llibres i ponent en destacats fòrums empresarials i sobre el món digital.