Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tots els municipis de l'Alt Pirineu i Aran es podran beneficiar dels fons FEDER

Tots els municipis de l'Alt Pirineu i Aran es podran beneficiar dels fons FEDER

El departament de Governació i la Diputació de Lleida han signat un conveni per gestionar les subvencions europees L’ampliació del Centre Tecnològic de la Seu compta amb ajuts de la Unió Europea
Ausàs - Diputació - Feder
04/07/2008 19:35

El departament de Governació i la Diputació de Lleida han signat aquest divendres un conveni de col.laboració per a la gestió d’una part del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Aquesta és la primera vegada que el departament liderat per Jordi Ausàs fa una gestió conjunta d’aquest àmbit amb les diputacions catalanes. L’acord permetrà que els municipis puguin optar a les subvencions incloses en l’eix 1, que ascendeixen a deu milions d’euros i que estan destinades a projectes de petits i mitjans municipis que promoguin activitats relacionades amb el desenvolupament empresarial, la innovació i la cultura del coneixement.

El FEDER subvencionarà projectes que tinguin una despesa mínima de 200.000 euros. La Unió Europea atorgarà un ajut del 50% del cost de la iniciativa, mentre que l’altre 50% anirà a càrrec de la Diputació de Lleida i dels ens locals, a parts iguals.

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, s’ha mostrat convençut que els diners europeus serviran per avançar en projectes que potenciÍn les TIC. A la Seu d’Urgell, per exemple, s’està fent l’ampliació del Centre Tecnològic de l’edifici de les Monges amb fons de la Unió Europea.