Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tremp acull la primera jornada Inter-Pirineus 2018

Tremp acull la primera jornada Inter-Pirineus 2018

La trobada ha comptat amb la participació de més de 70 representants d'empreses turístiques i d'institucions públiques. La segona sessió tindrà lloc aquest dijous 26 d’abril a la Vall d’en Bas
Jornada Interpirineus a Tremp
24/04/2018 19:20

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha acollit aquest dimarts la primera jornada Inter-Pirineus 2018 a l’Epicentre-Centre de Visitants de Tremp. La trobada ha comptat amb la participació de més de 70 representants d’empreses del sector turístic pirinenc i del sector públic, com consells comarcals, ajuntaments i oficines de turisme, entre d'altres.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda; el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre; el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent, i el director d’IDAPA, Pere Porta, han donat el tret de sortida a les sessions, en què s'ha donat informació de primera mà sobre les tendències de mercat i de màrqueting adaptades al perfil turístic dels Pirineus, i s'ha orientat sobre com crear i ampliar l’oferta turística a través del networking entre empreses i agències locals.

Aprofitant el marc de la jornada, el President del Consell Comarcal, Constantí Aranda ha posat de manifest la importància que tindrà per al turisme de la comarca la declaració per part de la Unesco del Geoparc Conca de Tremp- Montsec. "Suposarà nous reptes i un impacte en el territori que repercutirà en el sector i en el conjunt de la comarca, per aquest motiu, des de les institucions hem de facilitar les eines i els contactes necessaris per tal que el turisme de la comarca es vegi reforçat".

Workshop i nova sessió

Els participants han realitzat un workshop que ha permès el contacte entre les diferents empreses del sector per generar noves oportunitats en el mercat, impulsar el turisme de muntanya i, en definitiva, consolidar el lideratge de Catalunya com a primera destinació turística.

La segona sessió de les jornades Inter-Pirineus tindrà lloc el proper dijous 26 d’abril a la Vall d’en Bas. Aquesta iniciativa, organitzada en el marc del programa Pirineus, del qual forma part el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, s’ha convertit en un espai de trobada entre les empreses que desenvolupen les seves activitats en aquest territori, creant un espai comú de treball i de debat i facilitant, així, el contacte entre elles.