Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tremp dotarà amb 1.200 euros la millor fotografia sobre geologia de la Conca

Tremp dotarà amb 1.200 euros la millor fotografia sobre geologia de la Conca

L'objectiu del concurs és posar en valor la riquesa geològica del Pallars Jussà
21/07/2014 17:41

L'Ajuntament de Tremp ha convocat un concurs fotogràfic sobre geologia, dotat amb 1.200 euros. La iniciativa té com a objectiu posar en valor la riquesa geològica del Pallars Jussà.

El certamen té dues categories: una de general, a la qual tindran accés totes les fotografies que reflecteixin la morfologia d'aquest paisatge, ja siguin figuratives, abstractes, en color o en blanc i negre; l'altra, científica, que aplegarà les imatges que representin algun fenomen vinculat amb les ciències de la terra. Aquesta categoria estarà premiada amb 600 euros.

La primera edició del concurs s'ha volgut vincular amb la celebració del Congrés de Paleontologia que organitza a Tremp, a mitjans de setembre, l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. Les obres seleccionades s'exposaran a la capital del Pallars Jussà durant la trobada, del 16 al 20 de setembre.

El dia 10 d'agost acaba el termini de presentació al Premi Paisatges del Passat. Les imatges han d'haver estat preses a la Conca de Tremp o al Pallars Jussà.