Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tres mil persones visiten el Mercat Càtar de Castellbò

Tres mil persones visiten el Mercat Càtar de Castellbò

Enguany s'ha rememorat els 500 anys de la destrucció del castell, amb la presència de representants municipals de l'antic vescomtat En aquesta edició s'ha superat el mig centenar de paradistes de la vall i del Pirineu
12/08/2013 14:40

Més de 3.000 persones han visitat aquest diumenge el nucli de Castellbò amb motiu del Mercat Càtar, que ha comptat amb més de 50 parades d'artesans de la vall i del Pirineu.

El bon temps va animar els veïns i els visitants a participar activament en la jornada, en què va destacar la trobada de municipis de l'antic de vescomtat de Castellbò amb motiu dels 500 anys de la destrucció del castell. Gairebé una vintena de representants municipals pirinencs van respondre a la crida. L'acte es va complementar amb una xerrada a càrrec de l'historiador Carles Gascón i una visita guiada pel poble.

La celebració va començar dissabte amb un concert de música tradicional del Pirineu amb 'Els Tanyuts' i el foc inquisitorial a càrrec dels Diables de l'Alt Urgell, complementat amb una interpretació històrica a la torre de Castellbò. Ja diumenge, es va poder gaudir d'antics oficis, una cercavila, el pregó, danses medievals amb Pep Lizandra i un concert del violinista Evelio Tieles, entre d'altres.

  • Mercat Càtar de Castellbò 2013
  • Mercat Càtar de Castellbò 2013