Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Trobada d'alumnes de 5è i 6è de primària de la Seu

Trobada d'alumnes de 5è i 6è de primària de la Seu

Més de 300 escolars faran una jornada de convivència aquest dijous al matí al Ràfting Parc. La idea ha sorgit del Consell Municipal d'Infants, que s'ha encarregat de l'organització
Intercanvi entre escolars de la Seu
03/04/2018 18:47

Més de 300 alumnes que cursen 5è i 6è curs de primària en els diferents centres educatius de la Seu participaran aquest dijous 5 d’abril en una trobada lúdica i esportiva al Parc Olímpic del Segre (Ràfting Parc).

En aquesta jornada, que s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí i finalitzarà a 2/4 d'1 del migdia, els nens i nenes participaran en diferents activitats com ara futbol a cegues i jocs tradicionals; entre aquests, cursa de sacs, el joc de la cadira i arrencar cebes. També hi haurà un curs d’orientació, manualitats sobre els Drets dels Infants, bodycombat, bitlles, equilibris i petanca. A més a més, se celebrarà un esmorzar per a tots els alumnes.

La celebració d’aquesta trobada és una proposta realitzada pel Consell Municipal d’Infants (CMI) de la Seu amb l’objectiu de compartir un espai lúdic entre tots els infants de cicle superior de primària. Per això, han estat els membres del CMI els qui n'han preparat el contingut, amb el suport de les tècniques de les àrees d’Ensenyament i de Joventut i Infància de l’Ajuntament, i han convidat també a participar-hi als alumnes de l'escola de Castellciutat, que forma part de la ZER Urgellet.