Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Trobada de final de curs del projecte intergeneracional 'Ens escrivim'

Trobada de final de curs del projecte intergeneracional 'Ens escrivim'

26 parelles de padrins i joves urgellencs s'han conegut personalment després d'intercanviar-se durant quatre mesos cartes en què s'expliquen la seva vida
'Ens escrivim'
06/06/2018 14:55

L'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell ha acollit un curs més el retrobament de padrins i alumnes que han participat durant quatre mesos en el projecte 'Ens escrivim'. La trobada, presidida per l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la regidora de la Gent Gran, Montserrat Bonet, ha posat el colofó a quatre mesos de carteig entre 26 persones grans i 26 estudiants de tercer curs d'ESO del Col·legi La Salle. A més a més, ha servit perquè es coneguessin personalment, atès que fins ara la relació havia estat només epistolar.

En aquesta trobada cada parella ha rebut un diploma amb el nom de la persona amb qui s'ha escrit durant aquest mesos com a record d'aquesta experiència intergeneracional. L'acte ha finalitzat amb un esmorzar de germanor. Aquesta ja és la sisena edició d''Ens escrivim', que consisteix en que padrins i joves es vagin comunicant cada mes, durant quatre mesos, a través d'una carta manuscrita escrita per cadascuna de les dues parts.

La primera carta l'escriu el padrí cap a l'alumne assignat durant la primera quinzena del mes de febrer. L'alumne li respon al llarg de la segona quinzena de febrer i d'aquesta manera l'activitat s'ha anat repetint fins arribar al mes de juny. La proposta la va endegar la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu, juntament amb el Pla Educatiu d'Entorn i els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.