Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Trobada de jutges i jutgesses de pau de l'Alt Pirineu

Trobada de jutges i jutgesses de pau de l'Alt Pirineu

La jornada de formació i debat, convocada per l'Associació Catalana en Pro de la Justícia, s'ha fet aquest dissabte a la Pobla de Segur
Trobada de jutges i jutgesses de pau a la Pobla de Segur (Foto: Gencat)
10/07/2017 11:52

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha acollit aquest dissabte, 8 de juliol, una trobada de jutges i jutgesses de pau de l’Alt Pirineu. La jornada, que es realitza anualment, té com a objectiu oferir formació, a més de posar en comú i debatre les inquietuds del col·lectiu.

En aquesta ocasió, es va presentar la ponència sobre el Conveni en matèria de mediació entre el Departament de Justícia i l’Associació Catalana en Pro de la Justícia. També van sortir a debat qüestions com la necessitat de millora en els equipaments informàtics, ja que el Consell General del Poder Judicial tarda molt a actualitzar els programes. Així mateix, es va posar de manifest la necessitat de formació, a més de recordar-se la possibilitat de treballar a través d’agrupacions de municipis de jutjats de pau, ja que les condicions per ser-ho són que siguin pobles limítrofs de la mateixa comarca que sumin més de 7.000 habitants.

A la trobada hi va ser present la delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós, encarregada del discurs de cloenda, juntament amb el director territorial del Departament de Justícia a Lleida, Jaume Montfort; l’alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera; l’inspector sots cap de la Regió Policial del Pirineu Occidental, Josep Chacón, i membres de l’Associació Catalana en Pro de la Justícia, com el vicepresident primer, Antoni Gilart.

La delegada territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós va agrair la gran tasca que fan els jutges i jutgesses de pau i els va felicitar i encoratjar en la seva col·laboració amb l’Administració de justícia, "ja que la fan més àgil i més propera als ciutadans".