Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Trobada entre el Cos de Banders d'Andorra i els Agents Rurals de la Generalitat per estrènyer la cooperació

Trobada entre el Cos de Banders d'Andorra i els Agents Rurals de la Generalitat per estrènyer la cooperació

El Principat està enllestint els protocols i mecanismes necessaris perquè la setmana de l’isard, que començarà aquest diumenge, es desenvolupi amb la màxima normalitat possible
Trobada entre el Cos de Banders i els Agents Rurals (Foto: Govern d'Andorra)
10/09/2020 13:20

El Cos de Banders d'Andorra, encapçalat pel seu director, Ferran Teixidó, ha mantingut una trobada aquest dimecres amb els Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu d'impulsar l’intercanvi d'informació entre els responsables de les diferents entitats i fer una anàlisi de la situació actual dels dos cossos especials.

La reunió, que també ha comptat amb el president de la Federació Andorrana de Caça i Pesca (FACIP), s'ha dut a terme enguany a l’Aeroport d’Andorra-la Seu, des d’on els participants s'han desplaçat fins a la frontera.

Arran de la trobada es constata la bona relació entre les entitats protectores del patrimoni natural i animal d'ambdós cantons de la frontera. En aquest sentit, Andorra ha explicat les millores de control impulsades a les zones frontereres perquè es faci l’activitat de caça de forma "respectuosa i sostenible". Actualment s’estan enllestint tots els protocols i mecanismes necessaris perquè la setmana de l’isard, que començarà aquest diumenge, 13 de setembre, es desenvolupi amb la màxima normalitat possible.