Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tuixent renovarà l'enllumenat

Tuixent renovarà l'enllumenat

L’Ajuntament del municipi preveu la instal.lació d’un dipòsit d’aigua a l’estació d’esquí i una nova ampliació de l’edifici de serveis
Carme Valls, alcaldessa de Josa i Tuixent
20/05/2008 11:33

L’Ajuntament de Josa i Tuixén renovarà l’enllumenat públic del poble de Tuixent. El consistori alturgellenc té previst invertir més de 300.000 euros en l’arranjament i substitució dels llums, que se subvencionaran a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. L’alcaldessa del municipi, Carme Valls, ha explicat que la intervenció es durà a terme “perquè la instal.lació és molt antiga i perquè la normativa actual obliga al canvi d’enllumenat per evitar la contaminació lumínica”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Josa i Tuixén ja ha dut a terme l’aprovació definitiva d’un projecte d’obres per a l’ampliació de l’edifici de serveis de l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa. La tercera fase dels treballs a l’equipament hivernal costarà 108.000 euros. Els diners es faran efectius gràcies a una subvenció provinent del departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

A més d’aquesta millora, Carme Valls ha assegurat a RàdioSeu que pròximament es construirà a l’estació un dipòsit per solucionar la manca d’aigua a la zona, i aprofitar els recursos propis. El municipi també té prevista una captació per abans de tres anys.

En relació a les pistes d’esquí de Tuixent-La Vansa, Carme Valls s’ha mostrat optimista amb la pròxima redacció del Pla Director de les Estacions d’Esquí Nòrdic de Catalunya. L’alcaldessa alturgellenca considera imprescindible “organitzar-se i aconseguir desestacionalitzar l’oferta d’aquests complexos esportius”.