Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Última fase de les millores al camp de futbol de la Seu d'Urgell

Última fase de les millores al camp de futbol de la Seu d'Urgell

Actualment es duu a terme la col·locació de nous seients a la graderia. La intervenció posa el punt i final a l'arranjament d'aquesta instal·lació esportiva municipal, on també s'ha instal.lat un marcador electrònic
Canvi de la graderia del camp de futbol de la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
12/11/2015 14:25

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell està acabant aquesta setmana la tercera fase de les actuacions de millora del camp de futbol municipal de la Seu d'Urgell, amb la instal·lació de nous seients a la graderia de l'equipament esportiu. D'altra banda, el Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell també hi ha intal.lat un nou marcador electrònic al terreny de joc, just davant de les grades.

El regidor d'Esports urgellenc, Isidor Alberich, ha indicat que amb aquestes actuacions s'aconsegueix "una instal·lació més moderna, segura i ordenada". La intervenció s'ha dut a terme després d'haver escoltat les necessitats i els suggeriments dels clubs i entitats que en fan ús.

Segons informa l'Ajuntament de la Seu, cal recordar que la primera fase de les obres de remodelació del camp de futbol municipal es van iniciar fa poc més d'un any amb la substitució de la gespa artificial i del reg. Les obres van continuar amb la substitució de la coberta de la graderia a causa dels desperfectes que va causar la forta ventada del gener.

En una segona fase de les obres, es van millorar els accessos mitjançant la col·locació d'una nova tanca metàl·lica, amb dues portes, que separa el camp de futbol amb l'espai comú de la zona esportiva municipal. També es va substituir la barana de la graderia, així com les tanques que separen el camp de futbol amb les pistes de tennis.