Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Última sessió de curs del projecte 'Tots som joves, tots som grans'

Última sessió de curs del projecte 'Tots som joves, tots som grans'

Al programa d'aprenentatge i servei hi participen de manera voluntària 35 alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle, que comparteixen activitats amb els padrins i padrines de la Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital
Cloenda 2018-2019 del projecte 'Tots som joves, tots som grans'
06/06/2019 18:30

Aquest divendres es farà l'última sessió d'aquest curs del  Projecte d'Aprenentatge i Servei 'Tots som joves, tots som grans', en el qual hi participen de manera voluntària 35 alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle. Durant aquest mes, avis i àvies de la Llar de Sant Josep i de la Fundació Sant Hospital han compartit diferents activitats a fi d’estrènyer lligams entre ells. El projecte consta de 4 sessions i  precisament la setmana passada els padrins van tenir l'ocasió de visitar el col·legi acompanyats dels alumnes. 

'Tots som joves, tots som grans', a banda de La Salle i de les residències de la ciutat, compta amb la col·laboració hi col·laboren  l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Jove i la Regidoria de Gent Gran. Des del Col·legi La Salle, doncs, s'aposta fort per aquest projecte que té com a objectius "afavorir el compromís cívic i la millora de la qualitat de vida dels avis del nostre entorn, contribuir que els alumnes siguin socialment responsables i en un futur compromesos amb les causes solidàries, i afavorir el desenvolupament cívic, ètic, personal i social".

El fet que faci molts anys que aquest pla continuï i tingui tan bona acollida entre tots els participants "confirma la gran vàlua d'aquest projecte intergeneracional", expliquen des de La Salle, que en valora molt positivament la continuïtat i el treball en xarxa entre totes les institucions implicades.