Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Un 71 per cent dels assistents a la Trobada Empresarial, a favor de celebrar la consulta

Un 71 per cent dels assistents a la Trobada Empresarial, a favor de celebrar la consulta

El possible benefici d'un Estat català divideix els participants: un 48% no hi auguren millores per al seu negoci; i el 43%, sí La majoria dels directius preveuen augmentar la facturació de la seva empresa i la contractació de nous treballadors
Trobada Empresarial 2014
13/06/2014 13:41

Un 71% dels directius participants a la Trobada Empresarial al Pirineu donen suport a la consulta sobre la independència de Catalunya, convocada pel 9 de novembre vinent. Només un 25% s'hi ha mostrat en contra i un 4% no s'han pronunciat. És un dels resultats de l'enquesta que l'esdeveniment ha fet enguany entre els assistents.

El possible benefici d'un futur Estat català en les seves empreses genera més divisió d'opinions. Un 48% creu que no notaran cap canvi si Catalunya s'independentitza, mentre que el 43% sí que consideren que aquest nou escenari polític beneficiaria els seus negocis. El 9% restant ha respost que no ho saben.

En l'àmbit purament econòmic, la gran majoria dels empresaris (un 87%) es mostren convençuts que la seva facturació creixerà aquest any en comparació al 2013, i només el 13% espera resultats pitjors. En la mateixa línia, un 73% dels enquestats preveu crear nous llocs de treball els propers sis mesos. Tanmateix, el 27% restant no creu que pugui ampliar la plantilla.

D'altra banda, un 68% dels participants veu actualment més facilitats d'accés al finançament, enfront del 21% que no les veuen.