Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Un acord entre el Sant Hospital i l'Arnau de Vilanova evitarà trasllats a 180 pacients de l'Alt Urgell

Un acord entre el Sant Hospital i l'Arnau de Vilanova evitarà trasllats a 180 pacients de l'Alt Urgell

Anestesistes del complex lleidatà comencen a visitar a la Seu per fer les revisions prèvies a una operació. La mesura és fruit de la col·laboració establerta entre ambdós centres
Sant Hospital de la Seu
19/05/2017 10:10

El Sant Hospital de la Seu d'Urgell tancarà properament un acord amb l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida que ha de permetre que uns 180 pacients anuals s'estalviïn desplaçaments a Lleida per a determinades operacions.

Des del centre urgellenc han confirmat la informació publicada pel diari Segre. En base a aquest pacte, anestesistes de l'Arnau de Vilanova es desplaçaran de manera periòdica a la Seu per realitzar les proves relacionades amb el procés preoperatori, abans que aquests pacients rebin la cita per ser operats a la capital del Segrià. De fet, aquesta intercanvi ja s'ha començat a dur a terme a efectes pràctics i les properes setmanes s'oficialitzarà. Això permetrà que els pacients puguin desplaçar-se a Lleida el mateix dia de la intervenció, sense necessitat d'ingrés previ. El primer mes de funcionament la mesura ja ha beneficiat 18 usuaris.

Des del Sant Hospital s'han felicitat per aquesta nova col·laboració, dins d'una línia d'actuació que busca, d'una banda, oferir a la Seu els millors especialistes en col·laboració amb hospitals més grans i, de l'altra, reduir el temps en què els pacients han de fer estada a les habitacions del centre mèdic mitjançant el seguiment posterior a domicili.