Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Un gos potencialment perillós s'escapa a la Pobla de Segur

Un gos potencialment perillós s'escapa a la Pobla de Segur

Els Agents Rurals l'han inspeccionat i han exigit al propietari que emprengui mesures perquè l'incident no es repeteixi. També s'ha aixecat acta a dos amos a Camarasa per portar gossos perillosos sense morrió, llicència ni assegurança
Inspecció d'un gos potencialment perillós a la Pobla de Segur (Agents Rurals)
29/06/2018 13:50

Els Agents Rurals, a petició dels Mossos d'Esquadra, han obert una inspecció al propietari d'un gos de raça potencialment perillosa que s'havia escapat a la Pobla de Segur.

Després de controlar l'animal i evitar que pogués atacar ningú, els agents van localitzar el propietari, que se n'ha fet càrrec novament. Tanmateix, el cos de vigilància del medi ha instat l'amo a adequar, en un termini de 15 dies, l'espai on hi guarda normalment el gos i a oferir garanties que no se li tornarà a escapar en el futur, tenint en compte el risc que això comporta per als veïns.

En una acció semblant, els Agents Rurals han aixecat una acta a dos propietaris de gossos potencialment perillosos a Camarasa, a la Noguera, pel fet que no disposaven de la llicència pertinent ni tampoc de l'assegurança obligatòria. A més a més, en el moment dels fets els cans anaven per l'espai públic sense el morrió obligatori en aquests casos.

Obligació del xip identificatiu

El cos ha aprofitat per recordar que tots els animals de companyia, sense excepció, han de tenir xip identificatiu i han d'estar censats a l'ajuntament corresponen. En el cas de gossos de raça potencialment perillosa, cal una llicència i una assegurança i han d'anar sempre lligats i amb morrió als espais públics.