Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Un taller d’estimulació cognitiva, novetat dels cursos de tardor del Punt Òmnia de la Seu d’Urgell

Un taller d’estimulació cognitiva, novetat dels cursos de tardor del Punt Òmnia de la Seu d’Urgell

Les inscripcions es poden fer en línia el 7 i 8 de setembre, a partir de les 9 del matí. Els tràmits presencials seran el 12 i 13 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament urgellenc
Cartell dels nous cursos del Punt Òmnia
04/09/2017 15:04

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell organitza aquesta tardor un total de 8 de tallers gratuïts de competències digitals per a totes les edats. La nova temporada inclou com a novetat un taller sobre estimulació cognitiva, que té com a objectiu treballar i estimular la ment a través de proves i fitxes vinculades amb el càlcul, el llenguatge, exercicis de relacionar, memòria biogràfica i jocs diversos, com sopes de lletres, torres de hanoi, les 7 diferències o un briantraining, entre d’altres.

El taller, que pretén reforçar la memòria, l’atenció, la concentració, la memòria fotogràfica, la coordinació, la lateralitat, promoure l’activitat i crear l’hàbit de fer exercicis mentals, està adreçat tant a persones majors de 65 anys com a persones adultes en general. 

La resta de l'oferta del Punt Òmnia inclou un taller per saber utilitzar l'aplicació del Google Fotos i fer còpies de seguretat a les instantànies del mòbil. En aquest cas el taller està previst els dilluns, de 10 a 11 hores. Una altre curs és sobre Instagram i Twitter, "Instagramejar o piular?", els dilluns d’11 a 12 del migdia. A més a més, s'oferta un taller per elaborar àlbums digitals, creats amb Hofmann, Pixum o Fotoprix. Les classes es faran els dilluns de 16 a 17.30 hores.

El programa també inclou els tallers "Correspondència digital: aprèn a gestionar el correu electrònic", els dimarts de 15 a 16 hores; "Estimulació cognitiva: estimula i treballa la ment", els dimarts de 16 a 17 hores; "Calendaris: aprèn a crear un calendari 2018 personalitzat", els dimecres d’11 a 12 del migdia; "Economia casolana: fulls de càlcul", els dijous de 15 a 16 hores, i "Mou-te pel mòbil: aprèn a fer anar el teu telèfon intel·ligent (smartphone)", els dijous de 16 a 17 hores.

Inscripcions

Les dates d'inscripció en línia seran el 7 i 8 de setembre, a partir de les 9 del matí. Hi haurà personal de suport per poder formalitzar els tràmits al mateix Punt Òmnia de la Seu d’Urgell.

Les dates per inscriure's de manera presencial seran el 12 i 13 de setembre a partir de les 9 del matí a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Es farà només una inscripció per persona i curs.

Tots els tallers començaran la setmana del 25 de setembre de 2017.