Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Un taller sobre sexualitat i llibertat, primera activitat a la Seu del Dia Internacional de les Dones

Un taller sobre sexualitat i llibertat, primera activitat a la Seu del Dia Internacional de les Dones

La xerrada, a càrrec de Sònia Notario, serà aquest dilluns vinent a les 3 de la tarda al CETAP. L'objectiu és fomentar unes relacions afectives positives
Taller sobre sexualitat i llibertat
01/03/2018 15:57

Les activitats a la Seu d'Urgell vinculades al Dia Internacional de les Dones (8 de març) començaran aquest dilluns vinent, dia 5, amb un taller-xerrada sobre 'Sexualitat i llibertat', a càrrec de Sònia Notario, de l’Associació Antisida de Lleida i tècnica de l’espai salut afectiva i sexual de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. L'activitat s’iniciarà a les 3 de la tarda al CETAP, a la tercera planta del centre cultural Les Monges.

L’objectiu de l’activitat és donar un espai d’informació i debat sobre la sexualitat de les dones, que "tot i ser un tema tant important en la vida, encara costa de parlar-ne obertament", explica Sònia Notario, que hi afegeix que "l’educació rebuda i els models que es mostren des dels mitjans de comunicació potser no són tota la informació que necessiten les dones per gaudir-ne lliurement". En l'acte vol oferir una  “visió alliberadora” juntament amb eines per parlar-ne amb els fills i filles, amb l'objectiu d'"acompanyar el jovent cap a una sexualitat positiva i assumint gran repte de viure la sexualitat en primera persona”. Per això, es proposa "ensenyar com fer-ho de manera conscient".

Espai de salut afectiva i sexual

L’espai de salut afectiva i sexual és un servei personal, confidencial i gratuït que ofereix l’associació Antisida Lleida, amb col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. S'hi pot trobar acompanyament individual, grupal i a famílies o assessorament sobre afectivitat i sexualitat: orientació i diversitats, autoestima i emocions. També distribueix preservatius i material educatiu i preventiu i realitza proves ràpides de VIH/sida i sífilis. L’espai de salut afectiva i sexual ofereix atenció personalitzada el darrer dijous de cada mes, de tres a sis de la tarda, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, situat al centre cívic l’Escorxador de la Seu.