Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Una autoescola de la Seu, la tercera de Catalunya i la vint-i-sisena de l'Estat espanyol

Una autoescola de la Seu, la tercera de Catalunya i la vint-i-sisena de l'Estat espanyol

SIC Formació apareix en un rànquing dels 100 millors centres per aprendre a conduir, elaborat per Pons Seguridad Vial
SIC Formació
24/02/2016 18:55

SIC Formació, de la Seu d'Urgell, és la tercera millor autoescola de Catalunya i la vint-i-sisena d'Espanya, segons indica un rànquing elaborat per Pons Seguridad Vial. L'estudi per determinar el llistat dels 100 millors centres per aprendre a conduir a l'Estat espanyol s'ha dut a terme entre més de 8.000 autoescoles.

Els resultats de l'anàlisi els ha publicat la revista Autobild.es, especialitzada en el món del motor. Els criteris d'avaluació han tingut en compte, per exemple, el número d'aprovats total i quins han estat 'aptes' en la primera convocatòria. El rànquing estipula que la millor autoescola espanyola és la Santa Cruz, ubicada a Caravaca de la Cruz (Múrcia). Pel que fa a Catalunya, figuren en el llistat l'autoescola Capell (Lleida), que ocupa la vuitena posició, i la Novel (Barcelona), que és la catorzena.

Pons Seguredad Vial destaca que la valoració s'ha dut a terme en base a criteris objectius i que no s'ha tingut en compte quin centre figura entre els seus clients, fet que aporta "un valor afegit al treball fet". L'empresa assenyala que el 2015 va augmentar un 9 per cent el número de carnets de conduir, trencant la tendència a la baixa dels darrers anys.