Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Una autoescola del Pallars ofereix les classes per a la teòrica dins d'un paquet turístic

Una autoescola del Pallars ofereix les classes per a la teòrica dins d'un paquet turístic

24/05/2010 19:31

L'Autoescola Pallars, de la Pobla de Segur, ofereix als seus alumnes paquets turístics que inclouen treure's la teòrica del carnet de conduir. Es tracta de cursos intensius destinats majoritàriament a la gent de fora del Pirineu. Esperen així atraure nous clients.

Ferran Arjó, de l'Autoescola Pallars, ha explicat a l'ACN que per evitar haver d'acomiadar treballadors ha optat per aquesta fórmula, que li ha de permetre captar nous clients. Ofereix una setmana intensiva per treure's la teòrica de conduir amb un paquet d'activitats d'aventura com una baixada amb ràfting, una excursió a cavall, un bateig de caiac i un descens de barrancs més sis nits d'hotel.

Ferran Arjó, explica que, a més de combinar la teòrica del carnet de conduir i activitats esportives, garanteix l'aprovat de teòrica. Amb això vol dir que si un alumne no aprova a la primera i ha de renovar papers, l'autoescola els hi renovarà fins que l'alumne aprovi sense cap cost. Per Arjó aquesta mesura a més d'afavorir a la seva empresa també portarà clients a les empreses d'esports d'aventura. L'objectiu és captar gent perquè mentre fan les vacances al Pirineu aprofitin per treure's el carnet de conduir. El paquet que ofereix l'Autoescola Pallars té un cost únic de 700 euros.

Si aquesta iniciativa té bona acollida, des de l'autoescola no es descarta ampliar-la a l'hivern i combinar esquí i treure's el carnet de conduir. Lluís Gómez, un dels alumnes, s'ha desplaçat des de l'àrea de Barcelona fins a la Pobla de Segur. Gómez explica que la natura i l'esport li agraden molt i que aquesta oferta li ha semblat interessant per poder fer aquestes dos coses a la vegada i de forma intensiva.