Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Una iniciativa local fomenta l'ús de cendrers de butxaca a la Seu

Una iniciativa local fomenta l'ús de cendrers de butxaca a la Seu

Una component del grup 'Ets de la Seu si...' ha obsequiat els membres del perfil de Facebook amb aquest objecte personalitzat. La proposta s'adreça principalment als fumadors
Cendrers personalitzats del grup 'Ets de la Seu si...'
21/11/2019 18:22

Una component del grup 'Ets de la Seu si...' ha endegat una iniciativa per fomentar l'ús de cendrers de butxaca, amb l'objectiu d'evitar que es llencin al carrer les burilles de les cigarretes.

La idea va sorgir d'aquest grup de Facebook, que compta amb més de 3.000 membres, i la idea inicial de la impulsora era obsequiar els seus membres algun objecte identificatiu del col·lectiu. Després de consultar diferents opcions d'objectes personalitzats, com ara samarretes, bosses o bé motxilles, finalment un dels membres va plantejar la idea de repartir aquests cendrers portàtils, adreçats principalment als fumadors. En aquest sentit, van fer una enquesta interna per saber quants fumadors hi havia inscrits al perfil i van respondre afirmativament unes 130 persones, entre els qui fumen de manera habitual i els qui ho fan de manera esporàdica.

Així, el grup va encomanar un total de 200 unitats, que ara s'estan repartint entre els components que hi estiguin interessats. Sobre aquest punt, els impulsors han reconegut que els ha sorprès l'èxit de participació i que han rebut peticions d'altres persones interessades a tenir-ne un, però que no les poden atendre perquè la proposta va adreçada exclusivament als membres de 'No ets de la Seu si...'.

Els cendrers han estat personalitzats per l'empresa urgellenca Mister Craftsman. El lema que s'hi mostra és 'Ets de la Seu si cuides l'entorn'. A més a més, arran d'aquesta idea, des d'aquest grup de Facebook s'han posat en contacte amb Toni Olm, que duu a terme campanyes a nivell local per reduir la brutícia al medi de l'Alt Urgell, la qual cosa inclou l'objectiu d'evitar que es llencin burilles al terra.