Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Una nova avaria deixa la Seu i l'Alt Urgell sense Internet ni telèfon fix

Una nova avaria deixa la Seu i l'Alt Urgell sense Internet ni telèfon fix

El servei s'ha interromput durant gairebé sis hores a causa del tall d'un cable de fibra òptica en unes obres d'un oleoducte a Cardona
Pantalla ordinador
07/02/2008 17:51

Una nova avaria del servei de Telefònica ha tornat a afectar els usuaris de la Seu i bona part de la comarca de l’Alt Urgell. En aquest nou incident, els clients de l’operadora no només no han tingut accés a Internet durant gairebé sis hores, sinó que tampoc han pogut fer trucades amb el telèfon fix. Els problemes en el subministrament han estat causats per un tall d'un cable de fibra òptica en unes obres d'un oleoducte a Cardona

La inactivitat a les institucions, comerços i empreses s’ha fet notar de forma especial, ja que si la línia ADSL s’ha convertit en un servei bàsic per al funcionament empresarial diari, els tràmits i gestions telefòniques encara són més habituals, i repercuteixen també en l’àmbit privat. Tot i així, els telèfons mòbils han evitat una situació d’incomunicació total.

D’altra banda, en relació als problemes amb la línia telefònica, la manca d’informació ha estat la crítica més generalitzada.

Recordem que els talls en l’accés a Internet es repeteixen de forma periòdica a la nostra ciutat i comarca. L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell ha expressat formalment la queixa enèrgica per aquest tipus d’avaries, que perjudiquen de forma directa l’àmbit empresarial i industrial. Avui els comerços no podien, per exemple, cobrar amb targeta de crèdit. D’altra banda, des de les institucions també s’ha manifestat de forma reiterada el malestar per no poder resoldre la ineficàcia del servei.