Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Una seixantena d'agents turístics indis visiten la Val d'Aran

Una seixantena d'agents turístics indis visiten la Val d'Aran

La Diputació de Lleida ha col·laborat en aquest viatge, que té com a objectiu promocionar les comarques de Lleida com a oferta complementària a la ciutat de Barcelona per a l'acolliment de grups que assisteixen a congressos i convencions
Baqueira Beret (Foto: Visit Val d'Aran)
05/02/2016 18:33

Una seixantena d'operadors de turisme de negocis de l'Índia que es troben aquesta setmana fent un viatge de familiarització per Catalunya per tal de conèixer propostes turístiques complementàries a l'oferta de turisme de negocis, han visitat aquest divendres la Val d'Aran, on han pogut descobrir l'oferta turística aranesa i, de manera directa, l'estació d'esquí de Baqueira Beret i el conjunt d'activitats que es poden practicar a l'entorn de la neu.

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, ha participat en l'organització d'aquest viatge de familiarització amb la finalitat de promocionar l'oferta turística de les comarques de la demarcació de Lleida com a proposta complementària a la ciutat de Barcelona per a l'acolliment de grups que assisteixen a congressos, trobades o incentius. L'objectiu del viatge dels delegats de la Network of International MICE Agents (NIMA) de l'Índia és posicionar Catalunya com una destinació ideal per al turisme de negocis. Cal recordar que es tracta del grup més important d'operadors turístics del mercat hindú especialitzats en turisme de negocis que mai ha visitat Catalunya.

Els agents indis van començar el seu viatge el dimarts 2 de febrer a Barcelona, on van participar en una trobada comercial amb una vuitantena d'empreses catalanes. A partir d'aquí, la delegació índia ha viatjat per diferents llocs de Catalunya.

La seixantena d'operadors de turisme de negocis de l'Índia que es troben aquesta setmana fent un viatge de familiarització per Catalunya,  per conèixer propostes turístiques complementàries a l'oferta de turisme de negocis, han visitat avui divendres la Val d'Aran, on han pogut conèixer el conjunt de l'oferta turística aranesa i de manera directa l'estació d'esquí de Baqueira Beret i el conjunt d'activitats complementaries que s'hi poden practicar  a l'entorn de la neu. Posteriorment, a la tarda, s'han desplaçat fins a la comarca de la Noguera, on visitaran el monestir de les Avellanes, al municipi d'Os de Balaguer, a l'hostatgeria del qual pernoctaran avui.

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, ha participat en l'organització d'aquest viatge de familiarització amb la finalitat de promocionar l'oferta turística de les comarques de Lleida com a proposta complementària a la ciutat de Barcelona per a l'acolliment de grups que assisteixen a congressos, trobades o incentius. L'objectiu del viatge dels delegats de la Network of International MICE Agents (NIMA) de l'Índia és posicionar Catalunya com una destinació ideal per al turisme de negocis. Cal recordar que es tracta del grup més important d'operadors turístics del mercat hindú especialitzats en turisme de negocis que mai ha visitat Catalunya.

Els agents indis van començar el seu viatge el dimarts 2 de febrer a Barcelona, on van participar en una trobada comercial amb una vuitantena d'empreses catalanes. A partir d'aquí, la delegació índia ha viatjat per diferents llocs de Catalunya. Aquest divendres a la tarda s'han desplaçat fins a la comarca de la Noguera, on han visitat el monestir de les Avellanes, al municipi d'Os de Balaguer, a l'hostatgeria del qual pernoctaran.

El viatge ha estat possible gràcies a una acció coordinada per l'Agència Catalana de Turisme, per mitjà de la seva marca Catalunya Convention Bureau i de l'oficina de promoció turística de Catalunya a Singapur. Pel que a fa la seva estada a les comarques de Lleida, hi han col·laborat Torisme Val d'Aran i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.