Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Una vintena de participants en un curs gratuït de xarxes socials per a treballadors, autònoms i aturats

Una vintena de participants en un curs gratuït de xarxes socials per a treballadors, autònoms i aturats

La formació té lloc al CETAP, equipament on també s’impartiran entre els mesos de setembre i novembre diverses càpsules formatives per millorar la gestió de les empreses
Inici del curs sobre xarxes socials (Foto: Ajuntament de la Seu)
14/09/2016 14:07

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, ha obert i ha donat la benvinguda aquest dimarts a la vintena d’urgellencs i urgellenques que han iniciat un curs gratuït dedicat a les xarxes socials que imparteix Pep Forn fins al 3 de novembre. En aquesta formació, que té lloc al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), hi prenen part treballadors, autònoms i aturats.

El curs consta d’un temari dividit en quatre blocs. En el primer, que es va abordar ahir mateix, els alumnes van conèixer la història de les xarxes socials, la seva evolució i la situació actual de les mateixes. El segon apartat, de 24 hores, explicarà la tipologia de xarxes socials (estratègies a Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest i a Instagram). El tercer bloc del curs estarà dedicat a com compartir coneixements i continguts a la xarxa. El quart i darrer bloc d’aquesta formació se centrarà en la seguretat i imatge a les xarxes socials.

Càpsules formatives per millorar la gestió de l’empresa

D’altra banda, el CETAP acollirà els mesos de setembre, octubre i novembre un total de 6 càpsules formatives sobre diferents àmbits per millorar la gestió de l’empresa. Dimecres 21 de setembre s’impartirà, de tres a cinc de la tarda, la formació "Gestió del producte: Aprendre a diferenciar el que tu vens del que el teu client compra’. La segona càpsula formativa d’aquest mes setembre tindrà lloc els dies 26, 28 i 30, de deu del matí a una del migdia, amb un taller pràctic d’elaboració d'un pla de negoci.

El dilluns 3 d’octubre, de tres a sis de la tarda, s’impartirà una formació dedicada a millorar el rendiment del canal 'retail', independentment del format comercial. Aquesta càpsula s’inclou en el cicle Cafè-Comerç. La segona proposta formativa pel mes d’octubre tindrà lloc el dimarts 18 d’octubre, de tres a cinc de la tarda, i se centrarà sobre el consumidor actual.

El mes de novembre el CETAP acollirà dues càpsules formatives més. El dilluns 7 de novembre la formació estarà dedicada a la creativitat empresarial i l’optimització de recursos. Aquesta càpsula també s’inclou en el cicle Cafè-Comerç, i tindrà lloc de les tres a les cinc de la tarda. La segona formació del mes de novembre tindrà lloc el dilluns 28, i consistirà en el taller de 'design thinking' ‘Com innovar en el teu negoci’. L'activitat es realitzarà de dotze a dues del migdia i de tres a cinc de la tarda.

Inscripcions

Per prendre part en alguna d’aquestes càpsules formatives cal inscriure’s prèviament trucant al 973 35 57 98 o enviant un correu electrònic a cetap@alturgell.cat. Les inscripcions són gratuïtes.