Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Unió de Pagesos convoca una mobilització amb tractors a Tremp contra la reducció d’ajuts agroambientals en ramaderia ecològica de muntanya

Unió de Pagesos convoca una mobilització amb tractors a Tremp contra la reducció d’ajuts agroambientals en ramaderia ecològica de muntanya

El sindicat agrari exigeix al Departament d’Agricultura "un repartiment equànime dels imports de les subvencions, així com una gestió eficaç"
Mobilització realitzada a Ripoll (Foto: UP)
01/09/2016 18:49

Unió de Pagesos (UP) ha convocat aquest divendres una mobilització amb tractors a Tremp (Pallars Jussà) per protestar per la retallada dels ajuts agroambientals en ramaderia ecològica de muntanya. El sindicat agrari exigeix al Departament d’Agricultura "un repartiment equànime dels imports de les subvencions, així com una gestió eficaç". La concentració la va decidir l’assemblea d’afiliats del sindicat en una reunió realitzada la setmana passada.

Unió de Pagesos indica en un comunicat que continuarà treballant per aconseguir que el Departament modifiqui la seva decisió i garanteixi el 100 per cent del cobrament dels imports, "per a unes pràctiques que són molt beneficioses per al medi ambient i el clima".

Paral.lelament, el sindicat també té prevista una assemblea a l’Ajuntament de Barruera (passeig de Sant Feliu, 43), a les 21.00 hores, per a afiliats del sindicat, en què s'informarà dels efectes de les retallades dels ajuts agroambientals, que també afecten de manera important els productors de l’Alta Ribagorça. Aquesta assemblea haurà de decidir si es duen a terme més mobilitzacions de protesta els pròxims dies, com les ja convocades a Tremp i el 26 d’agost passat a Ripoll.

Tant a la tractorada de Tremp com a l’assemblea de Barruera hi participaran Josep Carles Vicente, responsable d’Organització d’Unió de Pagesos; Carles Mencos, responsable d’Agricultura i Ramaderia Ecològiques d’Unió de Pagesos, i l'alturgellenc Joan Guitart, responsable d’Acció Sindical a les Comarques de Muntanya d’Unió de Pagesos.