Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Urbanisme dóna el vistiplau al POUM de Peramola

Urbanisme dóna el vistiplau al POUM de Peramola

El municipi preveu un creixement màxim de 120 habitatges en els pròxims 20 anys L'Ajuntament haurà de presentar ara un text refós amb unes petites modificacions
Peramola - Castell
11/11/2011 21:28

La comissió territorial d'Urbanisme de Lleida ha aprovat finalment aquest dijous el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Peramola. Ara l'Ajuntament haurà de presentar un text refós amb unes petites prescripcions que s'han sol.licitat i ja es podrà complir l'acord per publicar-lo.

El municipi alturgellenc, repartit en diferents nuclis de població, no disposava de normes de planejament i per això el Departament de Política Territorial i Obres Públiques va fixar-hi unes directrius provisionals l'any 2009 a l'espera que elaborés el document urbanístic.

Segons informa l'ACN, el director general d'Urbanisme, Agustí Serra, ha assegurat que "es tracta d'un document molt ben redactat, a l'estil del Oliana, fet pel mateix equip tècnic". El POUM "relliga el teixit urbà existent a través de la delimitació de diferents polígons d'actuació per possibilitar petits espais residencials", ha explicat. En tot el municipi es preveu un creixement potencial de 120 habitatges en els pròxims 20 anys.