Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Urbanisme vol fer aquest divendres l'aprovació provisional del Pla Especial de l'Aeroport

Urbanisme vol fer aquest divendres l'aprovació provisional del Pla Especial de l'Aeroport

La mesura inclou la reserva de sòl amb terrenys propers al camp de vol L'AEDAU reitera el rebuig al projecte abans d'aquest tràmit
Aeroport de la Seu - Imatge aèria
25/09/2008 09:52

La Comissió d'Urbanisme de Lleida té previst reunir-se aquest divendres a la seva delegació provincial per debatre la reobertura de l'aeroport de la Seu. I, més concretament, l'aprovació provisional del pla especial per a la delimitació de sòl. Aquesta mesura, que afecta terrenys propers al camp de vol, és la que ha desencadenat la creació d'un moviment ciutadà contrari a la reobertura.

En aquesta Comissió d’Urbanisme és previst que hi assisteixin el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro -com a representant de l'Associació Catalana de Municipis-, i el cap de serveis de Política Territorial i Obres Públiques a l'Alt Pirineu i Aran, Jordi Mas Ortega.

Segons ha informat l'Associació en Defensa de l'Alt Urgell (AEDAU), a la reunió és previst que es doni resposta a les diverses al•legacions que s'han presentat. També s’haurà d'aprovar la delimitació del sòl del futur aeroport. Un cop feta l'aprovació, es publicarà al DOGC i es podran tornar a presentar al•legacions. Aquest cop hauran d'anar adreçades directament al conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal.

L'AEDAU ha demanat reunir-se avui dijous amb els comissionats d’Urbanisme, Jesús Fierro i Jordi Mas Ortega, "perquè prenguin consciència que la població no vol l’aeroport". Així, la plataforma ciutadana "es ratifica en contra de l’aeroport de la Seu d’Urgell" que, recorden, amb la reobertura "s'anomenarà Aeroport Andorra-Pirineus".