Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Vicenç Vilarrubla obté un 12è lloc a la Marathon Cup de Lienz

Vicenç Vilarrubla obté un 12è lloc a la Marathon Cup de Lienz

L'esquiador del CEFUC completa els 60 quilòmetres de la prova en 1 hora i 34 minuts La Molina clou els Mundials de snowboard amb èxit organitzatiu i domini dels riders del centre i nord d'Europa
Snowboard - Carles Manich
24/01/2011 11:49

Vicenç Vilarrubla ha aconseguit un dotzè lloc a la Marathon Cup, una exigent prova de nòrdic de 60 quilòmetres disputada a Lienz (Àustria).

El fondista de Bellestar va completar la distància en poc més d'una hora i mitja (1.34:29) i va arribar al costat del seu company d'equip Javier Gutiérrez. La prova va ser molt disputada i, de fet, els 20 primers classificats van arribar amb pocs segons de diferència. Així, el guanyador, l'italià Fabio Santus, va marcar 1.34:21.

Cloenda dels Mundials de Snowboard

També en esports d'hivern, aquest cap de setmana han finalitzat els Campionats del Món de snowboard a La Molina amb èxit organitzatiu. La FIS ha elogiat la qualitat de les pistes preparades per l'estació cerdana, tenint en compte els problemes de neu d'aquest començament d'hivern.

L'esdeveniment es va cloure dissabte amb les finals de slope style i paral.lel slalom. La primera modalitat va oferir un gran espectacle als més de 8.000 aficionats que es van congregar a la pista de l'Estadi. La victòria va ser pel belga Seppe Smits, que sumava la segona medalla després del bronze en big air. El podi el van completar el suec Niklas Mattson i el finlandès Ville Paumola. Els catalans Isaac Vergés i Carles Manich van aconseguir arribar a les finals. En noies, la finlandesa Enni Rulajarvi es va imposar a la txeca Sarka Pankochova i a la neozelandesa Shelly Gotlieb.

El paral.lel eslàlom va confirmar l'austríac Benjamin Karl com el gran triomfador dels mundials, ja que va sumar el segon or després d'haver guanyat prèviament en gegant. En categoria femenina es va imposar la noruega Hilde-Katrine Engeli, per davant de l'holandesa Nicolien Sauerbreij.

De fet, els podis han estat dominats pels riders del centre i el nord d'Europa, tret del mig tub, en què van guanyar els australians Nathan Johnstone i Lindsey Jacobellis.