Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Victòries de La Seu amb l'Alcarràs (1-0) i de l'Organyà a Agramunt (1-2)

Victòries de La Seu amb l'Alcarràs (1-0) i de l'Organyà a Agramunt (1-2)

L'Oliana i el Nargó cauen golejats respectivament davant l'EF Tàrrega i el Fondarella El CH Cadí infantil guanya a Ribes de Freser (5-10)
La Seu FC 2011-12
17/10/2011 09:33

La Seu FC ha aconseguit el segon triomf de la temporada. Tot coincidint amb la Fira, l'equip urgellenc ha guanyat a casa contra l'Alcarràs (1-0). El gol d'Ermengol al minut 20 va valer els tres punts, en un matx en què els locals van tenir més opcions de marcar.

També ha guanyat l'Organyà al camp de l'Agramunt (1-2) gràcies a dos gols de Robert als últims minuts. L'equip ganxo és ara sisè amb 11 punts, mentre que La Seu ocupa el dotzè lloc amb 7.

En canvi, l'Oliana ha perdut clarament amb el Tàrrega (0-4). Derrota també del Nargó davant el Fondarella (0-5). Tots dos equips són a la part baixa dels respectius grups de Tercera i Quarta.

Pel que fa a l'hoquei patins, el CH Cadí infantil ha guanyat a Ribes de Freser per 5-10 i l'aleví ha superat el Ripoll (6-1). En els desplaçaments a Lleida, derrotes del benjamí B (6-0), del prebenjamí (3-2) i de l'equip d'iniciació (2-1).