Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Vídeo-fòrum per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI a la Seu d’Urgell

Vídeo-fòrum per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI a la Seu d’Urgell

La projecció es farà aquest dijous, 29 de juny, a les 18 hores, al Centre Cívic l’Escorxador. L’Oficina Jove de l’Alt Urgell, organitzadora de l'acte, convida tothom a portar la seva proposta de vídeo a compartir
Vídeo-fòrum LGTBI
28/06/2017 15:20

L’espai de salut afectiva i sexual de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell se suma enguany als actes organitzats arreu del món amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI (Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals i Intersexuals) amb un vídeo-fòrum que tindrà lloc aquest dijous, 29 de juny, a les sis de la tarda, al Centre Cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

Des de l’Oficina Jove es convida tothom a portar la seva proposta de vídeo a compartir. Després del visionat de diversos curtmetratges LGTBI es dinamitzarà un debat entre el públic assistent a l'acte.

Val a dir que el grup d’alumnes de 4t d’ESO del Col·legi La Salle, que van elaborar en el seu projecte de recerca un vídeo contra l'homofòbia, també participaran en el debat i compartiran la seva gravació.

Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

El Dia Internacional de l’Orgull LGTBI se celebra cada 28 de juny, jornada en què es commemoren els aldarulls d'Stonewall (Nova York) de 1969, que van marcar l’inici del moviment d’alliberament homosexual.

Espai de salut afectiva i sexual de l’OJAU

L'espai de salut afectiva i sexual és un servei personal, confidencial i gratuït que ofereix l’Associació Antisida de Lleida, amb col·laboració del servei de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU).

Aquest espai ofereix assessorament individual o grupal a joves, famílies i professionals, acompanyament en sexualitat i afectivitat, així com en l'orientació cap a la xarxa de recursos.