Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Vielha dóna a conèixer a les empreses locals les oportunitats de les noves tecnologies

Vielha dóna a conèixer a les empreses locals les oportunitats de les noves tecnologies

27/10/2009 16:55

Prop de 30 persones han participat aquest dilluns a la jornada empresarial "Es claus entà un comèrç de futur" impulsada per l'ajuntament de Vielha e Mijaran. La iniciativa, dirigida a les empreses locals, va tenir per objectiu informar sobre les noves oportunitats de negoci que ofereixen les noves  tecnologies.

Amb un format innovador, l'ajuntament va organitzar un esmorzar empresarial conduït per Santiago Sánchez, Conseller Delegat de l'empresa Conzentra, especialitzada en serveis de desenvolupament global de negocis per Internet. Es van tractar conceptes com el marketing per Internet, la venda per internet o les noves oportunitats per a les PYME.

De cara al mes de novembre, l'ajuntament de Vielha e Mijaran oferirà novament un esmorzar empresarial per tractar la futura llei comercial. Estarà conduït per Mercè Clavel, licenciada en Ciències Empresarials, Màster en Direcció d'Empreses per ESADE, consultora empresarial i professora universitària. La iniciativa s'inclou dins el projecte VIELHA DIGITAU, amb el suport del projecte Alt Pirineu Digital i el pla AVANZA de l'Estat.