Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Vielha destina els diners del FEIL 2010 al soterrament de contenidors al centre

Vielha destina els diners del FEIL 2010 al soterrament de contenidors al centre

17/03/2010 16:13

L'Ajuntament de Vielha destinarà prop de 100.000 euros del segon fons estatal d'inversió local (FEIL) per a soterrar contenidors de la brossa al centre de la vila. L'alcalde Pau Perdices assegura que el soterrament significarà una millora en un doble sentit: l'estat dels contenidors de la brossa i la neteja viària.

En un inici el projecte contempla el soterrament de 5 contenidors al carrer Major i Sarriulera. Ara s'està enllestint el projecte tècnic per poder adjudicar l'obra en els propers mesos.

El nou sistema de soterrament permetrà millorar l'aspecte de neteja i la mateix temps disposar d'un servei més modern i eficaç de recollida d'escombraries, eliminant les males olors i reduint les molèsties als veïns. Els dos carrers on s'intervé constitueixen un dels eixos comercials del municipi, amb més densitat de població al ser parcialment per a vianants.

D'altres millores a la zona seran la modernització de l'enllumenat públic, prevista pel 2011, i l'arranjament d'alguns trams de vies urbanes per millorar la connexió de vials, una petició que ja s'ha fet al govern central.