Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Visita a les obres d'instal.lació de la nova gespa artificial del camp de futbol de la Seu

Visita a les obres d'instal.lació de la nova gespa artificial del camp de futbol de la Seu

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha volgut conèixer de primera mà la millora de l'equipament urgellenc Els treballs permetran que La Seu FC jugui a casa davant el Palau d'Anglesola el diumenge 21 de setembre
Camp de futbol La Seu - Visita Andreu Subies
09/09/2014 18:28

El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, ha visitat aquest dimarts el camp de futbol municipal de la Seu d'Urgell, on s'estan finalitzant les tasques de col.locació de la nova gespa artificial. Subies ha estat acompanyat de l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, i el tinent d'alcalde d'Esports, Lluís Biosca, juntament amb els quatre delegats territorials de la federació.

Les obres tenen un pressupost de 221.978,99 euros, dels quals 90.000 els aporta la FCF. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha agraït el suport obtingut i ha remarcat que la intervenció era "una reforma necessària i ambiciosa". 

Batalla també ha subratllat que els treballs responen "a la voluntat de l'equip de govern d'apostar per l'esport a través de la creació, dignificació i millora de les instal·lacions esportives municipals”. Així, ha recordat les inversions fetes en els darrers anys en matèria esportiva, amb la construcció d'un nou vestidor al costat del camp de futbol, la col·locació d'una coberta nova a la graderia o el cobriment de la pista poliesportiva, entre d'altres millores que beneficien la pràctica de l'esport per part de nombrosos urgellencs de totes les edats.

Per la seva part, el president de la FCF, Andreu Subies, ha indicat que la institució tenia clar que "calia ajudar tant a la instal·lació esportiva com a la ciutat". I ha dit: "La millora era urgent". El president de la Federació Catalana s'ha felicitat per la implicació i l'esforç que fa l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per tirar endavant l'arranjament del camp, així com pel treball realitzat també per part de La Seu FC per aconseguir una instal.lació en condicions.

Primer partit oficial: diumenge, 21 de setembre

La col.locació de la nova gespa artificial al camp municipal d'esports de la Seu d'Urgell ja entrat en la seva fase final. Es preveu que les obres finalitzin dimecres vinent, 17 de setembre. A partir de llavors, tant els jugadors de La Seu FC com la resta d'equips de l'EDFOR podran entrenar-se damunt de la nova superfície.

A més, La Seu FC podrà ja podrà jugar al seu camp el diumenge 21 de setembre, en el partit de la tercera jornada del campionat de lliga corresponent a la categoria de Segona Catalana, del Grup V, que l'enfrontarà amb el Palau d'Anglesola.

Millora de la instal.lació

Les obres no només han consistit en canviar la gespa artificial, col·locada ja fa 12 anys, per una de nova i moderna, sinó que també han suposat un canvi en el sistema de reg, ja que l'existent de reg automàtic amb aspersors ubicats dins del terreny de joc no ha funcionat de manera satisfactòria.

El nou sistema inclourà un parell d'aspersors més potents que treballaran des de fora els límits del terreny de joc, fet que afavorirà el manteniment de la gespa i a la vegada limitarà els punts conflictius i perillosos dins del camp.