Visita a l'explotació ramadera Cal Parra de la Seu, amb motiu del centenari de la Cooperativa Cadí
Aquest pròxim diumenge, 20 de novembre, es durà a terme la sisena sortida de la Ruta de les Formatgeries de l'Alt Urgell amb la visita a l’explotació ramadera Cal Parra de la Seu d’Urgell. L'activitat, organitzada per l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, s’emmarca en la commemoració del centenari de la Cooperativa Cadí.
La visita s'iniciarà a les 10 del matí al mateix Espai-Ermengol, on els participants hi faran una visita guiada per l'equipament, dedicat al formatge. Allà se’ls explicarà la història del territori a través d’aquest producte agroalimentari. També podran visitar l’exposició ‘Temps de Cadí, 100 anys de Cooperativa’.
Tot seguit, els participants es desplaçaran en cotxes particulars fins a Cal Parra, per conèixer de primera mà un dels exemples d’explotació ramadera que ha sabut adaptar-se al llarg dels anys a les necessitats actuals.
Per poder participar en la ruta cal fer una inscripció prèvia trucant als telèfons 973 35 15 11 ó 973 35 30 57, fins a les dues del migdia del dia abans de la sortida. La inscripció és gratuïta.
Recordem que la Ruta de les Formatgeries s'emmarca dins la programació de Les Rutes Guiades a la Seu d'Urgell i comarca.