Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Visita guiada gratuïta a la Catedral de la Seu, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni

Visita guiada gratuïta a la Catedral de la Seu, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni

L'activitat, que tindrà lloc aquest dissabte, posarà l'accent en els reformes que s'han fet al monument en època contemporània. La iniciativa la coordina Catalonia Sacra
Catedral de la Seu d'Urgell
11/10/2019 10:40

Catalonia Sacra organitza aquest dissabte, 12 d'octubre, una visita guiada a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, en el marc de les  Jornades Europees del Patrimoni que se celebren arreu de Catalunya. L'activitat, que és gratuïta i oberta a tothom, s'iniciarà a les deu del matí.

L'objectiu és donar als visitants una nova visió de l’edifici de la Catedral, posant l’accent en les reformes que s'han fet al monument en època contemporània. En aquest sentit, l’itinerari del guiatge aprofitarà els plafons de l’exposició "Una nova Catedral? Puig i Cadafalch i les restauracions de la Catedral d’Urgell al segle XX", que es va dur a terme entre el Consell Comarcal i el Museu Diocesà d’Urgell la tardor del 2017. La mostra il·lustrarà in situ els canvis i reformes més remarcables.

La iniciativa, que s'ofereix des del Museu Diocesà d'Urgell, tindrà una durada aproximada d'un hora i quart. La visita guiada es coordina des del projecte Catalonia Sacra dels bisbats de Catalunya i se suma als actes de celebració organitzats de manera conjunta pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.