Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Primera reunió de Jordi Fàbrega amb l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives

Primera reunió de Jordi Fàbrega amb l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives

La trobada al Palau Episcopal ha servit per tractar diversos temes d'interès per a la ciutat. L'alcalde han destacat la voluntat de col·laboració institucional
Jordi Fàbrega, Joan-Enric Vives i Francesc Viaplana, al Palau Episcopal
03/07/2019 12:55

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, i el regidor de l'equip de govern Francesc Viaplana han fet aquest dimecres al matí una visita institucional a l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives. La trobada ha tingut lloc al Palau Episcopal.

Els dirigents de l'Ajuntament han tractat amb Joan-Enric Vives diversos temes d'interès per a la ciutat, com són el Museu Diocesà, els usos del Seminari Conciliar o bé el futur de la Fundació Sant Hospital. Jordi Fàbrega ha remarcat la cordialitat i l'entesa entre ambdues parts a l'hora d'abordar aquestes i d'altres qüestions i ha assegurat que "hi ha una voluntat clara de col·laborar, molt important tenint en compte la importància del Bisbat d'Urgell al territori".

La visita s'ha emmarcat en les trobades que Fàbrega està duent a terme aquests dies amb diverses autoritats i representants institucionals del territori després de ser nomenat nou alcalde de la Seu d'Urgell el 15 de juny passat.